FAQ

Onze VR brillen zijn door vrijwel iedereen te dragen, omdat de afstand tussen de lenzen en de maat van de hoofdband aangepast kan worden.

Bij jongeren jonger dan 13 jaar kan het zo zijn dat de afstand tussen de ogen kleiner is dan 58 mm (de minimale afstelling), waardoor zij geen scherp beeld zien bij het gebruik van de VR bril. Dit kan leiden tot een oncomfortabele ervaring. U kunt bij twijfel zelf de afstand tussen de ogen opmeten met deze app voor iPhone: https://apps.apple.com/app/id1563806777

Daarnaast kan het zo zijn dat de hoofdband van de VR bril op de kleinste stand toch nog te groot is voor jonge kinderen waardoor deze niet goed past.

Nee, je kan op ieder moment de VR bril afzetten en de kamer uit lopen. De deur gaat nooit op slot. De kamer heeft daarnaast ook nog een nooddeur naar buiten voor de veiligheid, deze is alleen te gebruiken in geval van nood.

Als je in de echte wereld stil zit in een stoel terwijl je in de virtuele wereld in een achtbaan over de kop gaat dan kan het gebeuren dat je last krijgt van een onaangenaam gevoel. Bij onze virtual reality escape rooms is dit niet het geval omdat je bewegingen in de echte wereld 1 op 1 overeenkomen met die in de virtuele wereld. Hierdoor is de kans op bewegingsziekte heel klein en lijkt de ervaring ook nog eens net echt!

Met minimaal 2 en maximaal 6 personen.

U kunt uw bril dragen tijdens het spel. De meeste brillen passen in de VR bril. Wees er wel bewust van dat in uitzonderlijke gevallen het glas van je normale bril tegen het glas van de lenzen van de VR headset aan kan komen en schade kan ontstaan aan beide. Een goed alternatief is het dragen van contactlenzen, als u deze heeft raden we aan deze te gebruiken. Mocht u toch graag uw eigen bril willen gebruiken dan kunnen we de VR headset aanpassen om schade aan de lenzen te voorkomen, we zijn echter niet aansprakelijk voor schade aan uw eigen bril en tevens dient u de schade aan onze VR headsets te vergoeden als er schade optreedt aan de lenzen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?
(scan de code met je telefoon om whatsapp daar te openen of klik op de knop voor de desktop versie)